Mennyi Carson Comás fiúval bírsz el egy hónapban?
december 13, 2023

Hiánypótló falinaptárral készültek az idei ünnepi szezonra a Carson Coma tagjai. A minden tekintetben igényes nyomdaipari terméket egyelőre egyetlen módon szerezhetik be a rajongók, mégpedig jegyvásárlás útján a zenekar április 6-án megrendezendő koncertjére az MVM Dome-ba.

A szerencsés fotós, aki a bensőséges, már-már intim felvételeket elkészíthette, ezúttal is a tagok közeli barátja, Komróczki Dia volt. A fotóművész részleteket ugyan nem árult el az alkotói folyamatról, de az elérhető fényképeket szemlézve így is számos, pikáns részlet derül ki: Bóna Zsombor és Héra Barnabás a sós tengeri levegőtől átnedvesedett matrózblúzukat a hátukra dobva villantanak eddig sosem látott tetoválásokat, míg a szintén félmeztelen Jónás Attila és Gál Péter a part biztonságából figyelik a megmentésre váró fürdőzőket. Fekete Giorgio merészebb vállalást tett, ő hiányos védőöltözetben küzd meg a körülötte felcsapó lángokkal. A tűzoltásban barátja és zenésztársa, Kun Bálint segíti.

Hogy a forrónadrág vagy a tűzoltóegyenruha áll-e jobban a fiúknak, döntse el mindenki maga, de annak, aki meg szeretné tudni, hogy milyen fényképekkel és idézetekkel kecsegtet a többi, fel nem fedett oldal, nincs más dolga, mint jegyet váltani december 15-ig a zenekar április 6-ai koncertjére az MVM Dome-ba! Részletes infók és jegyvásárlás erre kattintva.