Megérkezett az Erkölcsi Mozsdo Kikeltetős koncertvideója

Cikk

december 30, 2019

keretblog.hu

452

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A Kikeltető 2020 élő fordulóit idén az Erkölcsi Mozsdóval kezdtük, akik meglehetősen sok számot és energiát belesűrítettek a rendelkezésre álló fél órába. Igazából felesleges is lenne tovább ragozni, a felvétel magáért beszél…

Az elhangzott szerzemények:

– Fegyelemdöfés
– Szegény Ördög
– Illegális Istenek
– Djentpetto
– Végfordulat
– Balatoni Ninja
– We Are Number One
– Telfeles

Az Erkölcsi Mozsdo 5 tagot számlál Sopronból, illetve Pestről. Bár a nevük azt sejtetné, hogy a lelki megtisztulás nagykövetei, ennél mocskosabbak nem is lehetnének. Főleg metált játszanak, de nyúlnak punkból, grindcoreból és post-rockból is. Visszatérő fellépői a budapesti Súlyzás koncertsorozatnak, ahol minden alkalommal leszakítják az ember fejét a súlyos riffjeikkel, és kellően nihilista szövegeikkel.

A videót Major Bálint, Ballagó Zsolt, Klecska Bertalan és Kocsis András készítette, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Címkép: Komróczki Dia

PLAYLISTEK