Megérkezett a Dupla Eutanázia Kikeltetős koncertvideója

Cikk

január 12, 2020

keretblog.hu

667

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ha lemaradtatok volna a Dupla Eutanázia Düreres fellépéséről, de kíváncsiak vagytok, hogy mire számíthattok tőlük a pénteki záróbulin, akkor nézzétek vissza a mezőny utolsó koncertvideóját! 

Az elhangzott szerzemények:

– Intro
– Make love hate again
– Multitascing
– Tükörneuronok csukott szemmel
– Kálmán
– Negédes-folytonos borzalom
– Disznók a vulkán szélén
– BODYNEGATIVITY
– Minimál tetkó
– No chill
– Devlarák (kín az élet)

A koncertvideót Pencz Roland, Csontos Bence, Klecska Bertalan és Szentgyörgyi János készítették, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Nemrég lerántottuk a leplet a hatodik Kikeltető záróbulijának fellépőlistájáról is. Kiderült, hogy 17-én színpadra lép a Dupla Eutanázia is, illetve a Cataflamingo, az Exotic Girlfriend, FILO, a Quiet Kid & The Speakers, a Sauropoda Trio, Untitled99, Thoma David és Nabumorph is. A bulizásba hagyományosan két korábbi Kikeltetős banda is besegít; idén a Fat & Cute és a Megtűrtek is tiszteletüket teszik majd a TRIP Hajón.

Címkép: Komróczki Dia

PLAYLISTEK