Kedvenc Mayberian Sanskülotts dalaink a KERET Sessions-ben is életre keltek

Cikk

október 21, 2019

Steszkó Zsanett

1112

Az éppen turnézó és ezekben a pillanatokban egy prágai klubban keserédes merengést teremtő Mayberian Sanskülotts is meglátogatta a KERET Sessions-t.

A Kepler Stúdió ölelésében felcsendül a februárban megjelent Neverending Sorry c. negyedik album legkellemesebben sajgó csücske, az Empty Room’, illetve a ‘Magic Brown Sheets’ és a ‘Line of Sight’ is.

De ha ennyi Mayberian-dózis egy napra nem lenne elég, hallgassatok rá az 50 éves Kaláka ma megjelent feldolgozáslemezére, melyen a hazai underground krémje tiszteleg a zenekar előtt. Köztük a Felső Tízezer, a Middlemist Red, a Disco nap, és a Mayberian Sanskülotts énekesnőjének projektje, az Anne Shirley Supersad.

Szinte hihetetlen, hogy már 10 éve burkolózhatunk a Mayberian dalainak folyton megújuló, terápiás melankóliájába is.

Következő budapesti (előszülinapi)koncertjük december 7-én a Trafóban lesz, a Meteóval karöltve.

Zita pedig az idei Kikeltető egyik zsűritagja, ezért nagy valószínűséggel a Düreres fordulókon is találkozhattok majd vele.

Ezekért a felemelő képkockákért a Mayberian Sanskülotts mellett köszönetet kell mondanunk a Club-Maténak, a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Bolla Kolinak, Komróczki Diának, Miskolczi Péternek és Látos Márknak, valamint Nóvé Somának a főcím animációért.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!