Piknik, fesztivál és rap buli is jut a hétre

Fesztivál Sopronban, rap buli a nyolcban, UK garage egy hajó fedélzetén. Mutatjuk, merre lehet megindulni a héten!

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Szószólók // Csepella Olivér

Május 15., K11 Labor

Másfél órás beszélgetés és zenélés a Csaknekedkislány frontemberével, Csepella Olivérrel.

Massa Nera (US) x Duna x Camille Corot

Május 16., Dopamin

Screamo enjoyerek, figyelem! A Kikeltetős camille corot is fellép a KESERV szervezésében Budapestre érkező Massa Nera koncertjén.

Дeva x Platon Karataev

Május 16., Budapest Park

Egy közös estet tart az alternatív rockot játszó Platon Karataev és a természetközeli elektronikát készítő Дeva, akiket a Kikeltetőn shortlistre jutott Villő támogat egy bemelegítéssel.

Sopronfest 2024

Május 17., Sopron

Az idei szezon első igazi fesztiválja. Ha a hosszúhétvége miatt vidékre utazni támadna kedvünk, a Sopronfest elég jó célpontnak bizonyul: fellép Beton.Hofi, a WAVY, Tolo és Falcao és még sokan mások.

Selecta on board w/ MPH (UK)

Május 18., A38

Nem áll meg a Selecta fiúk garage menetelése: most MPH-t repítik idei a szigetországból, hogy basszus nehéz zenéivel megkalózkodja a Hajó fedélzetét.

Ótvar Pestis

Május 18., Turbina

Pogány Induló kezdeti zenéinek producere már egy jó ideje rappel, ráadásul nem is akárhogy. Tavaly 3 nagylemezt adott ki, amelyeken egyértelműen hallható, ahogy egyre gyakorlottabbá vált, most pedig ledobott egy újabbat, ennek örömére megtölti a Turbinát.

SANTSAT

Május 18., Szabadkikötő SE

Úgy tűnik az idei szezonban már nem juthatunk ki az utolsó pillanatban SANTSAT-ra, ugyanis az előző eseményükre már jóval előtte elfogytak a jegyet, és itt is az utolsó adagok pörögnek. Ha lazulós piknikre vágysz, zenével és jógával megfűszerezve, akkor érdemes még most lecsapni rájuk.