“Sok-sok évig érlelődött Manoya világa”

Cikk

június 13, 2014

Kocsis András

334

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Másfél éve jelent meg a szélesebb körökben a neo énekesnőjeként ismert Hodosi Enikő szólóprojektjének, a Manoyának az első lemeze Hundred Arms címmel. Míg az “anyazenekar” ez idő alatt egy picit a háttérbe szorult, Manoyáék sokat koncerteztek, a szakma és a közönség tetszését is kivívták, Fonogram díjat nyertek a lemezzel, valamint tavasszal bekerültek a Nagyszínpad nevű tehetségmutatóba is, Enikő pedig kiegészült egy csomó nagyszerű zenésszel, név szerint Lázár Tibor, Kovácsovics Dávid, Oravecz Péter, Hock Ernő és Kiss Árpád.

Június elején egy új dalt mutattak be a Kobuci kertben, ahol a koncert után találkoztunk a zenekarral. Enikő mesélt nekünk arról, hogy milyen szólóban megállni a helyét, összegezte az előző lemeze óta szerzett tapasztalatait, és elárult néhány részletet a közelgő második Manoya albumról.

Hundred ArmsNyerjétek meg a Hundred Arms című Manoya lemez dedikált példányát! Ehhez annyit kell tennetek, hogy
1, lájkoljátok a KERET Facebook oldalát itt, vagy az alábbi gombbal:

2, írjátok meg, hogy nektek melyik a kedvenc dalotok a lemezről ez alá a poszt alá kommentben.

A kérdésre nincs helyes válasz, pusztán a véleményedre vagyunk kíváncsiak. A játék határideje, és a sorsolás: június 30. A nyertest Facebookon értesítjük. Hajrá! :)

PLAYLISTEK