Légyszi, X-Faktor, ne baszogass minket, nem akarunk híresek lenni!
május 24, 2017

Egyik kedvenc történetem, amit zenei blogger pályafutásom során felszedtem az egy telefonhívás volt. Pár éve egy szerkesztő a magyar X-Factortól valahogy megszerezte a telefonszámomat, és egy Monday Session-ös videónkra hivatkozva tőlem kért elérhetőséget Berger Dalmához, merthogy behívnák castingra az RTL jobb helyeken méltán méltatlannak ítélt tehetségkutatójába. Derűsen megadtam neki a Volkova Sisters managerének a számát, de csak hogy ő is röhöghessen egy legalább olyan jót a feltételezésen, mint én.

Akinek zenekara van ma magyarországon, valószínűleg találkozott már hasonló megkereséssel, persze nincs ebben semmi rossz, ez is egyfajta elismerés, a baj csak azzal van, amikor a szerkesztők belátás nélkül baszogatnak nyilvánvalóan oda nem illő bandákat, előadókat. Ebből lett elege a Mad Man’s Crew zenekarnak, akik végső elkeseredettségükben egy nyilvános Facebook posztban küldték el jobb belátásra a rámenős médiamunkásokat.

Az esetre egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, levelét alább változtatás nélkül közöljük a zenekar Facebook posztjával együtt.

Sziasztok!

Dani vagyok, és had meséljek el gyorsan egy sztorit, ami nem robbantotta fel az internetete, de szerintem megér pár sort. Történt, hogy egyik haveromék zenekarát már hónapok óta „zaklatták” az RTL klub csudás X-faktor műsorától, hogy ugyan menjenek már be hozzájuk egy meghallgatásra, aztán talán sztár lesz belőlük. A srácok már nem győzték visszautasítani a folyamatos telefonos, e-mailes és massengeres megkereséseket, szóval gondolták akkor egy nyilvános visszautasítás csak véget vet a további megkereséseknek és ezt csinálták:

Igaz a post nem kapot harmincezer lájkot, és nem osztották meg kétszázhatvanan, de elég boss, hogy egy kvázi ismeretlen zenekar így utasít vissza egy „életre szóló lehetőséget”. És azért ha megnézitek az emberek reakcióit elég pozitív a dolog.

Nem tudom hogy vagytok vele, de én unom a tv-s tehetségkutatón évről évre a torkunkon lenyomott sztárokat, és örülök, hogy vannak még zenekarok akik nem dőlnek be a sztárgyár hülye ígéreteinek. És mivel a srácok király zenét tolnak, de marketing érzékük az nincs (na nem mintha nekem lenne :D ) gondoltam elküldöm ezt a kis sztorit nektek (is) hátha megér egy cikket.

További szépet és jót, köszi az olvasást!

Daneeka

u.i.: ja am, már tavaly is hívták őket, és kérték, hogy játszanak valami Justin Biebert vagy ilyesmit, erre elküldték az egyik saját számukat, hogy „ez jobb” és basztak elmenni a meghallgatásra :D

Elküldtünk ezzel kapcsolatban pár kérdést az RTL Klubnak, ha válaszolnak, frissítjük a cikket.