Menu

Bármennyire is furán hat most, békeidőben általában ilyenkor már több fesztivál lineupját is ismerjük, de a nagyobb óvatosság a szervezők részéről nyilván senkit nem lep meg. A Kolorádó idén a második magyar fesztivál a Fishing után, amelyik fellépőket jelent be, és a kötelezők mellett van pár kellemes meglepetés is.

Csak pár együttes a teljesség igénye nélkül, akik lesznek idén minden pesti kedvenc cserkészparkjában: Galaxisok, Bohemian Betyars, Middlemist Red, Analog Balaton (akiknek a neve mindig egyre feljebb van a plakátokon), de lesz Freakin’ Disco és Megtűrtek is. Meglepetésnek mondanám a Hiedelmet, ami Csihár Attila legendás black metal énekes és Pándi Balázs legendás minden közös projektje, lehet hogy idén több noise lesz a Kolorádón?

Emellett idén is rengeteg kollektíva fogja szintén tiszteletét tenni, többek között a Műhely, a Davoria, az Exiles, az On The Low, a Santsat és még egy csomó más. Nagyon izgi lesz, reméljük a két dátumból valamelyik végül alkalmas lesz arra, hogy újra bulizzunk egy óriásit Nagykovácsi mellett.

Jegyekért tehát katt ide, facebook eseményért katt ide, és ha esetleg a saját zenekarodat is szeretnéd a következő Kolorádós plakáton látni, csekkold le az open callunkat a Keret színpadra!

Képek: Zwickl Pál

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek