Wavves, Kelela, Ebo Taylor is lesz az idei Kolorádón
február 13, 2018

Június 13-17 között kerül megrendezésre a harmadik Kolorádó fesztivál, amely egy olyan arcpirítóan erős line-upot dobott ránk ma, hogy csak ámulunk és bámulunk.

Olyan nevekkel találkozhatunk az adyligeti cserkészpark Holdfény királyságot megidéző lombjai és viskói között, mint például az amerikai Wavves. A Nathan Williams vezette San Diego-i együttest nem kell bemutatnunk az indie pop ranjongóinak, hiszen a zenekar 10 éves pályafutását az egész világ végigkísérhette. Most nyáron pedig a tavaly megjelent You’re Welcome című lemezükkel érkeznek hozzánk.

A másik húzónév a szintén amerikai székhelyű, de etióp gyökerekkel rendelkező Kelela, aki a tavalyi Take Me Apart című albumával robbant be végleg a köztudatba. Továbbá először jön Magyarországra a több mint hatvan éve zenélő, ghánai származású Ebo Taylor.

A techno sem marad el persze idén sem, 24 órás veretés Perc, Valdimir Ivkovics, Etapp Kyle és a feminista Umfang köreiben. Női front terén erősött a fesztivál Jayda G, RAMZi, Lena Willikens és Inga Mauer művésznőkkel is.

Hazai frontot nézve a már jól ismert hazai nevek közül jön a Middlemist Red, Fran Palermo, Volkova Sisters, Cappuccino projektRicsárdgír, Szabó Benedek és a Galaxisok, Deep Glaze, The Qualitons, de a majorban lesz az utolsó MOMEZAJ, és az Exiles kiadó is hoz néhány fellépőt a katalógusából.

És még nincs vége, hiszen idén is lesz KERET nap! Kikeltetős figurákkal és még sokan másokkal borulhatunk bele a bokrokba és egymásba a fesztivál első napján a Gólya színpadon.

További részletekért kövessétek be a fesztivál Facebook oldalát, és igazoljatok vissza az eseményre. Az összes ma bejelentett előadóba belehallgathattok az alábbi Spotify playlistben.