Új dalokkal és minifesztivállal tér vissza a Kispál és a Borz
február 28, 2022

Valószínűleg sok olvasónknak, és letagadhatatlanul nekünk is meghatározó zenekar volt a Kispál és Borz, akik most egy Partizán adásban jelentették be visszatérésüket, és mutatták meg legújabb, ‘Rózsaszín’ című számukat.

A Partizánban az elmúlt évekről és a visszatérés okairól is beszéltek a zenészek:

„András többször is hívott játszani, voltak a kertkoncertek a stúdiójában, volt a szólólemeze. A fordulópont egy veszprémi koncert volt, a felkészülés során vettem észre, hogy felszabadultan ötletelünk és újra úgy kapcsolódunk zeneileg, mint régen.”

mondta Kispál András

Lovasi, Kispál és Dióssy mellett Bajkai Ferenc (Kiscsillag) dobol a 2022-es felállásban. Lovasi elmondása szerint, hat-nyolc dalötletük van kész, ezekből hármat rögzítettek, a terv pedig egy új, klasszikusabb hangzású Kispál nagylemez kiadása.

A zenekar 2016-ban Orfűn állt utoljára színpadon, ide térnek vissza idén nyáron, egy saját minifesztivál keretein belül, aminek szervezését a Fishing csapata végzi. A kétnapos rendezvény első napján az akusztikus koncerteké lesz a főszerep, míg a második nap a Kispál mellett színpadra lép a Galaxisok, a Ricsárdgír, az Analog Balaton, a Tudósok, A kutya vacsorája, a Kinopuskin és az Üllői Úti Fuck is. 

A rendezvény barátságosságát szem előtt tartva a szervezők a látogatói létszámot 7000 főben limitálják, akik közül 300-an egy exkluzív csütörtöki főpróbán is részt vehetnek. A pénteki és szombati napon összesen 28 produkció lép fel 4 helyszínen.

  • További információk és március 7-én jegyek ide kattintva találhatók.

Kiemelt kép: Máté Péter