Ben Leavez

Ben Leavez egy experimental IDM zenei producer, aki modern zenei megközelítésekből inspirálódva dolgozik egy számára fontos hangvilág megalkotásán. Ezt a világot legjobban az alulhangszerelt túlgondolás, vagy túlhangszerelt meggondolás jellemzi. Zenéjében az instrumentalitást háttérbe helyezve erős szerepet kapnak a manipulált énekhangok és a komfortos akusztikai minőséggel szembeszálló gondolatok. Meg persze a torzítópedálok. Eddig kiadott két EP-jén leginkáb Flume, Tyler The Creator, Grimes, Lapalux, Iglooghost, hatásait lehet érezni.

Célja, hogy hazai fesztiválok és klub bulik mellett külföldre is eljusson zenéjével. A nem túl távoli jövőben pedig egy nagylemez is kilátásban van. Zenei munkássága jelenleg folyamatos formálódásban van, melyre legnagyobb erővel a közönség reakciói hatnak.

Szuper kis dalok, nagyon fasza produceri ötletek, remélem megtalálja a közönségét. Nekem az érződik, hogy ha az alkotó elhivatottan tanul és követi a nemzetközi esztétikákat, bátran kísérletezik és fejleszt akkor egész szuper cucc lehet belőle.

– Csete Manek Gábor

Nem igazán értek a műfajhoz, de tetszik, hogy a végletekig ki van dolgozva ez a dal, és minden más is amit hallottam tőle egy live set során. Szerintem nagyon letisztult és számomra végig érdekes tud maradni.

– Platon Sebő

 

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Zsűri

Dezsényi Eszter

A Universal Music Hungary munkatársa.

Sebő és Gergő

A Platon Karataev két frontembere

Jezerszky Viki

Az AZVLM-ból a V, a Csaknekedkislány managere

Baba Aziz

Rapper

Csete Manek Gábor

A Kolorádó főszervezője, a Toldi és a Larm tulajdonosa

Varga Balázs

A Tixa alapítója, a Fekete Zaj főszervezője

Csordás Zita

A Mayberian Sanskülotts énekesnője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója, a Stenk főszerkesztője

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó zenei kurátora

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük