Egy mix, 34 friss és izgalmas előadó

Hírek

október 26, 2021

Kovásznai Fanni

1567

Megkönnyítettük a dolgotokat és összedobtunk egy 2 órás mixet az idei Kikeltetős kedvenceink dalaiból. Van benne a nintendocore-tól az újsulis hiphopon át posztpunkig minden, tökéletes társ lehet hosszú utakhoz, home office-hoz, de még bulizáshoz is. Jó szemezgetést!

Hamarosan pedig azt is bejelentjük, hogy ki lesz az a 16 előadó, aki felléphet a Kikeltető klubestjein novemberben a frissen nyílt Turbinában. A fél órás koncerteket videóra vesszük, majd pedig a KERET YouTube csatornájára is felkerülnek. Közülük pedig visszahívjuk a legjobbakat a Kikeltető záróbulijára, amit idén is a TRIP hajón rendezünk meg január 8-án. 

Aki esetleg lemaradt volna, itt találja az idei legjobb 34 előadót:

4Bards, ajsa luna, Ancient Spaceships, Annie Lane, Aviary, BeBe, boebeck, Bonerjams, Commodore Mozart, Cuetzpalómitl, CVA Disco, Damara, denevér, DePetris, Flanger Kids, granato, Heavy Mountain Olympia, Hegedűs Józsi, HOCUSPONY, Human Ramen, Hűvös, KADAMBABREDER, Kati Wintermans, Kebab, Laura, Naturakwa, NND, O’SULLIVAN, ONAKOM, Pandóra Projekt, Sasa Lele, Sophie M, Sun-Rot, towpe

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!