Íme a Kikeltető újabb finalistái

Kikeltető

október 26, 2014

Kocsis András

225

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ismét nagyon szoros volt a küzdelem a zsűri asztalán, a közönségszavazás nyertese azonban kimagasló rajt-cél győzelmet aratott. A két továbbjutó banda felléphet november 29-én a Rohamban a Puma Danger és a The Weekend Planners mellett.

A második elődöntő első percétől elhúzott, és szinte végig 50% fölötti részesedést birtokló Twentees zenekar simán vitte a közönségszavazást, őket csak néha a 30% felé felkúszó Hello Hurricane tudta egy kicsit megszorongatni, azonban a zsűri pontozásán végül – egy ponton múlott, de – ők diadalmaskodtak. Így ez a két banda került be a Kikeltető döntőjébe, és felléphetnek november 29-én a Rohamban a Puma Danger és a The Weekend Planners mellett.

Nemsokára minden zenekarról külön is olvashattok itt, a KERET blogon, a versennyel kapcsolatos további információkért pedig kövessétek blogunk Facebook oldalát!

Emlékeztetőül íme a két új döntős nyertes számai:

Hello Hurricane

Twentees

Az alábbi két dal pedig a múlt heti elődöntő továbbjutóinak nyertes számai.

Puma Danger

The Weekend Planners

https://soundcloud.com/thefleats/empty-1

PLAYLISTEK