Megvannak a Kikeltető első finalistái

Kikeltető

október 19, 2014

Kocsis András

229

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Lezárult a Kikeltető első elődöntője, több, mint háromszázan szavaztak a zenekarokra, szombat éjfélre pedig megszületett a végeredmény.

A zsűri és a közönség listáján is, szoros versenyben a Puma Danger és a The Weekend Planners szerezte az első két helyet, előbbi a nyilvános szavazáson, utóbbi pedig hajszállal a szakmai bírák által szerezte meg az első helyet, így ők már egészen biztosan felléphetnek november 29-én, a Rohamban, a tehetségkutató döntőjén. Emlékeztetőül és ízelítőül hallgassátok meg a két nevezett dalt, igazoljatok vissza a Facebook eseményre, és készüljetek, mert holnap újabb öt zenekar közül választhattok.

The Weekend Planners‘Empty’

https://soundcloud.com/thefleats/empty-1

Puma Danger ‘Ode To The Naive’

A továbbjutóknak szívből gratulálunk, a többi zenekarnak pedig nagyon köszönjük a részvételt.

PLAYLISTEK