Megérkezett az ötödik Kikeltető záróbulijának utómozija

Video

január 29, 2019

Kocsis András

704

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Január 18-án, teltház előtt tartottuk a KERET blog tehetséggondozó programjának, a Kikeltetőnek a záróbuliját. Az este során összesen 10 előadó lépett színpadra, az Analog Balaton kivételével mindannyian az aktuális mezőnyből voltak a zsűri, a KERET blog szerkesztői és a közönség kedvencei.

Idén újdonság volt, hogy nem hirdettünk egy nyertest, helyette minden fellépő zenekar kapott valamilyen felajánlást. Az est nagy nyertesei a Carson Coma, a Doggos, Perrin és a Megtűrtek volt, de alább listába szedtük, ki mivel gazdagodott a Kikeltető jóvoltából:

Az estét élőben közvetítette az Index, amelyet teljes egészében visszanézhettek ezen a linken.

Alább pedig nézzétek meg a mi saját aftervideónkat, mely Major Bálint, Pencz Roland, Szűcs Andris és Szabó Dominik keze munkáját dícséri.

Fotó: Komróczki Dia

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK