A Turbinában zárul idén a Kikeltető, mutatjuk a fellépőket
május 2, 2023

Áprilisban egymás után háromszor töltötte meg a közönség a Gólyát, ahol az ország legfrissebb tehetségei mutathatták meg magukat, május 27-én pedig a Turbinában, két színpadon egymást követve lépnek fel a shortlisten szereplő előadók, és olyanok is akiket előző szezonokból ismerhetünk.

Az első Zeneházás performansza után itt debütál élőben WeAreGloria koncertszettje, valamint most láthatjátok először Kikeltetőn a Rancheros Melancholic-ot és a 313-at.

Visszatér a Gólyás Klubestekről az oldschool-newschool magyar rap új királynője, Sisi, a jazzes hip-hopban utazó Lighghty, az eddigi legnézetteb koncertvideót magáénak tudó Lenkke_, az újhullámos r’n’b-t meghonosító Kollár Dea, a kiváló debreceni posztpunk Lakótelep, Juhász Zoli, aki szerint az élet gyönyörű, valamint Mádava is, akinek a szólóprojektjére a Jazzboiz ugrott be háttérzenekarnak.

Velünk lesz a tavalyi évből Hegedűs Józsi és a Sophie M is, az afteren pedig LATO után a shortlistes Pepee és Dominimal, és barátaik, VVCsabberkick és Granato foglalják be a kistermet. Timetable és további infók hamarosan, addig is mentsétek el a dátumot: május 27., Turbina.

  • Folyamatosan kerülnek fel a Klubestekről készült videók a YouTube csatornánkra, ezeket ide kattintva tudjátok megnézni,
  • a Záróbuli eseményét itt találjátok,
  • jegyeket pedig ide kattintva tudtok venni.