Indulnak az élő Kikeltetők a Toldiban

Cikk

október 31, 2017

Kocsis András

368

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Múlt héten lezárult az idei Kikeltető utolsó online fordulója, és most szerdán kezdődnek az élő bulik a Toldiban!

Kattints az előadók nevére, hogy jobban megismerd őket, a dáutomokra pedig hogy a Facebook eseményre juss!

130 bandából a patrónusok 15 bandát választottak ki, akiket bemutattunk a KERET blogon. A zenekarokat egyben meghallgathatjátok az alábbi mixben. Ez a mix van egyébként az idei Kikeltető kazettán is, amelyet az eseményeken meg is vehettek majd.

A finálé

A három élő fordulóból egy-egy zenekart juttatnak tovább a patrónusok, és a maradék hat banda közül még egyet választ majd a közönség. A legjobb négy zenekar fellép

A finálén fellép a The Kloggs, akik a Dreherfeszt Felfedező tehetségkutatónk által jutottak ehhez a lehetőséghez. Az este különleges vendége a (halál;orgazmus) zenekar lesz, akik

bár már negyedik éve mindig jelentkeznek, mi valahogy sose válogatjuk be őket, idén azonban meghívtuk a bandát a döntőre, sőt az énekesük, Pintér Gergő lesz az est műsorvezetője.

 

PLAYLISTEK