Ki viszi át a szerelmet… a 4Bards!
október 2, 2022

Új klippel jelentkezik a tavaly Kikeltető shortlistes 4Bards. A gimis együttesből induló, de azóta bőven szintetlépő együttes új dalának a címe ‘Átviszi’, és a banda következő kislemezét vezeti fel.

Akik ismerik a srácok többi klipjét (az ‘Állj!’ nekem talán az egyik magyar kedvencem) nem lesznek meglepve azon, hogy az ‘Átviszi’ is történetet mesél a dal mellé, méghozzá nem is röviden. A videót egyébként Almási Marcell (rendező, vágó) és Haupt Bernát (operatőr) készítették Éry Botond (vágó), Papp Bence (rendezőasszisztens), Polónyi-Gyuricza Krisztián (colorist, gaffer) és Szilágyi Petra Lili (2nd asszisztens) közreműködésével. A klipben feltűnő házaspárt Andris (dob) szülei, Boromissza Gábor és Krisztina alakítják.

„Mi értelme tojással a fogunk közt fára mászni, sűrű mocsárban megpróbálni úszni vagy tűző napon puszta kézzel cipelni egy emberi fej nagyságú jégkockát? Mi értelme egyszerű csónakokból zseblámpával kutatni a zajló Duna habjai közt valami után, ami elveszett?”

A dalban egymás után váltakoznak a kórus által énekelt részek, a srácoktól megszokott billentyűvel felturbózott magyaralterrel, ha tetszett, mindenképpen csekkoljátok le a 4Bards előző két EP-jét.

A 4Bardsot legközelebb a Meg Egy Cukorka, és a kisbetűs ünnepnapok társaságában kaphatjátok el, október 28-án, az Akváriumban.