Izgalmas új bandák és régi kedvencek a szüliheti klubfesztiválunkon
április 7, 2019

Április végén rendezzük meg a KERET blog hetedik éves fennállását, mely alkalomból arra gondoltunk, hogy egy egész hetes klubfesztivált csinálunk az ünneplésből. A koncertek mellett lesz vetítés, kerekasztal beszélgetés, focikupa és még sok más program, de a fő attrakciók nyilván a zenés estek lesznek. Alább a részletes program, ide kattintva találjátok az egész hetes eventet, a napokra kattintva pedig a napi külön eseményeket a Facebookon.

Hétfőn a Vittulában dörrenti be a hetet a legutóbbi Kikeltetőn feltűnt félplayback-metál Megtűrtek, valamint a nemrég nálunk klippremierező slow-rave Polldarier. Kedden megpihenünk, és a Központban levetítjük az összes levetítésre érdemes KERET blogos videót, közben a blog keménymagja pakolgat zenéket.

Szerdán a Gólyában folytatjuk a bulit, ahol a magyar alter-utánpótlás Cataflamingo után újra a Bókay utcában lép fel a méltán híres Csónak zenekar. Aki látta már őket ott, az bizonyára tudja, mire számítson. Utánuk Vida Vera pakolja az mp3-akat.

Csütörtökön a Toldiban mutatja be második Let It Be című lemezét a Mambo Rumble, mellettük ott lesz a Kikeltetős Beach Beach and the Boogey Mango, valamint az ország legkirályabb csajbandája, a nemrég friss lemezzel jelentkező Disco Nap. A koncertek előtt egy kerekasztal beszélgetést hallhattok „A magyar független zene elmúlt és következő 7 éve” témában Sajó Dávid moderálásával.

Pénteken az Aurórában debütál a The Nobody Elses énekesének, Fodor Dávidnak a szólóprojektje élőben, ez lesz a Fodor Dávid + Doom Blues. Lesz mellettük The Keeymen, TPSRPRT és The Swamp Creatures. A koncertek után pedig Donny Sunshine and the Ball tolja majd a funky-t kifulladásig.

Szombaton a Három Hollóban zárjuk a koncerteket, fellép a Carson Coma, akiknek előző nap jelenik meg debütáló nagylemeze, valamint a szintén Kikeltetős Doggos. Ott lesz a Szimpla Leming Programban feltűnt dölöngélős szintipopot játszó Ventures, majd a koncertek után Vedat Akdag DJ szettje zárja a bulit.

Vasárnap, ha még bírjátok szusszal, gyertek ki a Bikás Parkba egy kötetlen piknikre, ahol ráadásul megrendezzük az első KERET Focikupát, melyről nemsokára több infót is elárulunk.

Csatlakozzatok hozzánk minden nap, és ünnepeljük együtt a szülihetünket! A legtöbb program ingyenes, a hétvégi koncertekre egy-egy ezres lesz a belépő, de korlátozott számban találtok kombinált jegyet egy picit olcsóbban. Ugyanitt, ha tehetitek, támogassátok a blogot támogatói kombinált jeggyel, és mi megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával. Mindezt a Tixán tudjátok megtenni ide kattintva!