Kóstolj bele Velocity Girl KERET Szülihatos szettjébe!

Cikk

május 10, 2018

Steszkó Zsanett

350

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Már csak nagyon keveset kell aludni május 18-ig, amikor is az egész Dürer Kertet szülinapi lázba hozzuk kedvenc zenekarainkkal és veletek karöltve. Este 10-től például kedves vendégszerzőnk/dj-nk, Jónás Enikő, aka Velocity Girl pakolja majd a talpalávalót. Ő már jó előre elküldte szülinapi ajándékát, egy pazar playlistet, amivel beleleshetünk a lemeztáskájába és hangolódhatunk a nagy napra!

Akik még velünk ünnepelnek: Analog Balaton / Bozo / Csaknekedkislány / Deep Glaze Dope Calypso / Fat & Cute / Felső Tízezer / Giliszta Gustave Tiger / Rock Band For Old Men SIKETFAJD Slow Village Szabó Benedek és a Galaxisok / The Anahit / Tpsrprt / Wave twins / GURLBO$$$ / Donny Sunshine and the Ball

Az est során lesz tombola zenekari ereklyékért, Kolorádó és Bánkitó Fesztivál belépőkért és rengeteg szuper nyereményekért!

PLAYLISTEK