Kóstolj bele Velocity Girl KERET Szülihatos szettjébe!
május 10, 2018

Már csak nagyon keveset kell aludni május 18-ig, amikor is az egész Dürer Kertet szülinapi lázba hozzuk kedvenc zenekarainkkal és veletek karöltve. Este 10-től például kedves vendégszerzőnk/dj-nk, Jónás Enikő, aka Velocity Girl pakolja majd a talpalávalót. Ő már jó előre elküldte szülinapi ajándékát, egy pazar playlistet, amivel beleleshetünk a lemeztáskájába és hangolódhatunk a nagy napra!

Akik még velünk ünnepelnek: Analog Balaton / Bozo / Csaknekedkislány / Deep Glaze Dope Calypso / Fat & Cute / Felső Tízezer / Giliszta Gustave Tiger / Rock Band For Old Men SIKETFAJD Slow Village Szabó Benedek és a Galaxisok / The Anahit / Tpsrprt / Wave twins / GURLBO$$$ / Donny Sunshine and the Ball

Az est során lesz tombola zenekari ereklyékért, Kolorádó és Bánkitó Fesztivál belépőkért és rengeteg szuper nyereményekért!

  • Egy 6. szülinap jó nagy mérföldkő, minél több emberrel szeretnénk osztozni rajta; vedd meg elővételes jegyed május 15. éjfélig online, vagy pedig a Szomiban, a Toldiban vagy a Vittulában a készlet erejéig!