A legjobb képek a második KERET Klubestről
március 6, 2020

Múlt hét szombaton tartottuk Klubest sorozatunk második felvonását, újra a Gólyában. A buli során ezúttal a Kikeltető 2020 két zenekara lépett fel: lehetőséghez jutott az énekes-dalszerző projektből magát zenekarrá kinövő Lanterman, illetve a tehetségkutatónkon díjat is nyerő Quiet Kid & The Speakers is, az aftert pedig az első Klubesten koncertező Cz.K. Sebő és Korándi Dávid tartotta.

Ahogy előző alkalommal, úgy most is összeszedtük a buli során készült legjobb képeket, melyeket Varga Orsi fotósunk készített.

A következő hónapban ismét a Gólyában fogunk találkozni, újból remek zenekarokkal és dj-kel, hogy aztán áprilisban egy hónapnyi „szünetre” vonuljunk, hiszen 25-én lesz a KERET Szülinyolc minifesztivál, amire már jegyet is lehet venni. Ami azonban már biztos, hogy legközelebb a jazz kísérletezőbb és műfaji határokat összemosó ága is reflektorfénybe kerül, hála a Deus Ex Quartetnek.

Folytatás tehát március 21-én, és ne felejtsétek: a befolyó összegből nem csak a zenekarokat, hanem a mi munkánkat is támogatjátok, amit ezúton is köszönünk! Most pedig következzenek a képek: