Szépségszalon, workshopok és szuper bulik várnak a bánkitós faházunkban
július 9, 2019

Szerdán kezdődik a Bánkitó, mi pedig idén is befoglaljuk a leghangulatosabb bungalót, hogy esténként házibulikkal és DJ szettekkel vendégeljünk meg titeket, napközben pedig workshopokon használjátok fel a fesztivál produktív pillanatait vagy Buborék Szalonunkban regenerálódjatok, szépüljetek.

Az esemény fellépőit itt vettük sorra, nálunk pedig a következő lesz a menetrend:

Tehát esténként felcsapjuk a díszkivilágítást, hogy a Bánkitó legtávolabbi pontjából is kiszúrjátok az oázisunkat.

A feljebb látható teljes lineup egy része ismerős lehet például az idei Kolorádó KERET-es helyszínéről is, hiszen ott is fűtötte a hangulatot a blogunkon is bemutatkozó LIL IOM, a What’s my age again? vagy épp a phenom’enon magazin DJ szettje. Utóbbi crew pedig már a tavalyi Bánkitós házibulinkon is bizonyította, hogy kiváló hangulatfelelős.

Szintén visszatérő vendég lesz a szombaton a Greatest Hits Színpadon is fellépő Dope Calypso szettje, illetve két Kikeltetőn feltűnt tehetség, a Triste Ensemble és a Collect All And Save is élőben alkot.

Akárcsak tavaly, úgy idén is Vedat Akdağ zárja majd a hetet.

Napközben pedig átalakul a ház belseje: szépségszalonunkban három (két házon belüli) tetoválóművészünk alkotja meg a régóta óhajtott mintákat, de lesz hajfonás, indiántincsezés, rasztázás, arcfestés, másnapot űző reaktív és kreatív workshopok – mindez minden nap délelőttől a házibuli kezdetéig.

Reszatyor workshop – csütörtök 14:00-18:00

Hozz texiteleket, amik nem kellenek (főleg függönyt vagy maradék pólót, esetleg farmert) és megtanítunk, hogyan varrj belőle szatyrokat, tasakokat a zerowaste jegyében.

Hímző workshop – péntek: 14:00-16:00

Puepue Guzaque menő bánkitós kitűzőkkel készül, és nektek is megtanítja, hogyan kell hímezni.

CSNK pólónyomás – péntek 16:00-18:00

Gyere és hozd a pólódat, trikódat és a Csaknekedkislány tagjai hőpréssel rányomatják a logójukat.

Képregényrajzolás – szombat 15:00-17:00

Balogh Gallusz a Nembaj Mert Leszarom zin készítője és a Körülmények Áldozata közös rajzolós, agyalós workshopja a verandán.

A tetkón kívül minden program becsületkasszás.