Veretés, workshopok és életmentő koffein a KERET Házban Bánkon!

Cikk

július 9, 2018

keretblog.hu

445

Már csak kettőt kell aludni és újra összeér a színház, a zene, az aktivizmus és a művészet a tóparton – itt a Bánkitó Fesztivál és mi egy különleges négynapos wellness-házibulival készülünk nektek. Szerdától szombatig napközben a kreatív izmaitokat tornáztathatjátok meg tetkós, hímzős és DJ workshopokkal, este pedig a tavalyról megszokott válogatott mulatással várunk a Keret Házban.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Idén már a délutáni órákban is érdemes benézni hozzánk, mert csomó kreatív irányban kipróbálhatjátok magatokat a reggeli másnapos pihengetés után, de még az esti bulik előtt. Csütörtökön menő felvarrókat hímezhettek Urban Sorceress Ágival, pénteken LAU vezet be benneteket az elektronika és a DJ-settek világába, szombaton pedig képregényt rajzolhattok Balogh Gallusszal. Ha mindez nem lenne elég, Mimcza minden délután velünk tetoválja gyönyörű mintáit handpoke pop-up stúdiójában.

Jól ismerjük a fesztiválozás fáradalmait, ezért a Keret Házban idén egy kis wellness élménnyel is készülünk nektek, kávéval, árnyékban hűsöléssel és frissítőkkel várunk már délelőttönként titeket, vagyis egyfajta közösségi regenerálódásra.

A nulladik napon szabadpultos YouTube-diszkóval melegítünk be a hétvégére. A fesztivál alatt minden este már 19:00-kor belecsapunk a CD-k és playlistek közé és autentikusan addig tart a buli, amíg ránk nem reggeledik. Játszik Velocity Girl, lesz Dope Calypso DJ set, és a Phenomenon-os szerzők is összeállnak egy megtáncoltatós party erejéig. Csütörtök hajnalban PÉNZ-zel veretjük majd, pénteken pedig egy klasszikus Alpáré biztosítja a házibuli hangulatot. Persze ez még csak a kezdet, a teljes listáért és napi bontásért bújjátok a Keret Ház eseményét Facebookon, hogy ne maradjatok le semmiről.

Az otthonmaradóknak sem kell aggódni, ha mégis velünk táncolnának hajnalig, amolyan Bánki Boiler Room-módra livestreameljük az összes szettet, így Budapesttől a Nemzetközi Űrállomásig bárhol átélhető lesz a hangulat.

A pop-up koncertek sem maradhatnak el – csütörtökön és pénteken a kora délutáni órákban a fesztivál különböző pontjain feltűnik két extra produkció is. Az Analog Balaton zenél majd a Kisboltban, a Bozo pedig a közösségi reggelit színesíti majd. Járjatok nyitott szemmel!

 

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!