Még egyszer utoljára Víg a Kék Ló, egész héten zárófesztiválozik Budapest legfontontosabb jazz klubja

Cikk

január 28, 2019

keretblog.hu

1279

Sorsszerű találkozások, nagy nevetések, értelmes viták, sokadjára is jól eső ölelések, nagy kibékülések, együtt sírások, csókok, ölelések… Ezek és ezekhez hasonló, életünket meghatározó történések, események születtek a Víg utca 28-as szám alatt az elmúlt években. Mindez egy olyan kulturális közegben, amelynek nagy részét magas színvonalú zenei műsorok foglalták keretbe.

A Víg utcától most búcsúznunk kell, hiszen ahogy azt már megerősítették, az önkormányzat döntött a Rákóczi téri Kék Ló sorsáról, és az februártól jelenlegi helyén nem működhet tovább. De fel a fejjel, lesz idő az elköszönésre, ugyanis a hely csapata megálmodta, hogy egy 4 napos fesztivál keretében közösen búcsút vehetünk az eddigi helyszín varázslatos éveitől.

Felidézhetjük legkedvesebb emlékeinket kedvenc italaink mellett, miközben olyan művészek teszik tiszteletüket és könnyítik meg az elválást, akik ezen színtér fontos képviselői.

Amiről még fontos említést tenni az az, hogy a Kék Ló nem adja fel és továbbra is  keresi új helyét! Ha tudtok olyan helyet, ahová költözhetnek, ne habozzatok felvenni velük a kapcsolatot a kéklopub@gmail.com-on. Illetve, ha van rá lehetőségetek a következő számlaszámon keresztül is tudjátok támogatni őket: 1040 4058 8675 5781 5667 1000

Gyertek, és szerezzünk új emlékeket, amiket érdemes lesz elmesélni – táncoljunk hajnalig utoljára a Víg utcában!

Szerző: Papp Csilla Fanni 

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!