Elmélkedős trekkel jelentkezik Kebab

Cikk

július 17, 2021

Jókay Kristóf

1498

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Ha még emlékeztek, volt egy open callunk a Kolorádós színpadunkra, ahova majdnem 200 jelentkezést kaptunk. Az egyik befutó végül Vágó Matyi, azaz Kebab volt, aki a ‘NKIP‘ című trekkjével nevezett, most pedig egy hónappal a fesztivál előtt itt is van az újabb megjelenése, a ‘Mivan‘.

A cím alapján elsőre azt gondoltam, hogy a dal egy agresszív mivanmivanmivan típusú dolog lesz, de erősen tévedtem. Kebab ügyesen játszik el azzal a gondolattal, hogy mi van ha épp máról holnapra történik valami, legyen az egy szerelmi vallomás, vagy akár egy nagyszülő halála. Ha tetszett nektek a dal, ne hagyjátok ki Kolorádón a Keret színpadon Matyi fellépését, még sok remek feltörekvő zenész mellett!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK