Másodszorra is csúszkálnak a valóságok

Cikk

augusztus 23, 2016

Énekes András Előd

216

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A tavalyi Kikeltető döntősei is erősítik a nyár végi összművészeti fesztivál, az UbikEklektik line up-ját. A zebegényi művészeti ünnepen így fellép mások mellett az AGAVOID, a zïp és a METEO is.

Az UbikEklektik szervezői idén romániai dj-kel és alkotókkal kollaborálnak, céljuk egy olyan találkozó, ahol a két ország művészei kreatív párbeszédbe léphetnek egymással. Az irodalom, a képzőművészet, a film és a színház mellett az elektronikus és élőzene kiemelt szerepet fog kapni a Szőnyi Táborban.

Augusztus utolsó hétvégéjén színpadra lép többek közt a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Middlemist Red, a Szabó Benedek és a Galaxisok és a Ricsárdgír is.

A fesztivál a tavalyihoz hasonlóan idén is közösségi finanszírozással fog megvalósulni, jegyet ezen a Generosity oldalon tudtok szerezni. Az UbikEklektik egyébként lelkes támogatója az idei Kikeltetőnek is, melyre már lehet jelentkezni idén!

PLAYLISTEK