“Jókor vagyunk jó helyen”

Cikk

november 18, 2013

keretblog.hu

281

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Este negyed hétre beszéltük meg a találkozót a Moszkva térre a Middlemist Red tagjaival, valamint Beke Istvánnal, az Ivan & the Parazol billentyűsével, hogy aztán együtt menjünk tovább Solymárra, István házistúdiójába. Bex nem csak számos Parazol dalért felelős, hanem ő producerálta a szemtelenül fiatal pszihedelikus rockot játszó banda bemutatkozó EP-jét, az As If You Could Mess This Up-ot, melyet a banda egy teltházas klubkoncert során mutatott be most hétvégén, az Ivan & the Parazol előzenekaraként. 

A stúdió tulajdonképpen egy faház, ahol az elképesztő garázsmegoldások nem csak a dizájn, hanem a stúdiómunka részét is képzik. Az interjúnkban láthatjátok azokat az egyedi építésű vintage erősítőket, melyek a kislemez hangzásvilágát szolgáltatták, valamint hallhatjátok ahogy a srácok mesélnek az eddigi pályájukról.

PLAYLISTEK