Jelentkezz a 2024-es Kikeltetőre!
február 5, 2024

Idén tavasszal újra keressük az ország legfrissebb tehetségeit. Itt a kilencedik Kikeltető, jelentkezz! A tavalyihoz hasonlóan, idén is a Gólyában tartjuk klubestjeinket, ahol a 12 shortlist-es előadó állhat majd színpadra.

Mint minden évben, idén is olyan zenei előadókat keresünk, akik készen állnak arra, hogy megmutassák magukat ország világ előtt. A Kikeltető összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, bemutatja őket a KERET közönségének és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához. 

Lehetsz singer-songwriter, repper, producer vagy zenész; egyedül vagy zenekarral, mindenkit is szívesen várunk, akinek van egy világos koncepciója és valami újat, izgalmasat tud hozni a pesti éjszakába. Az egyetlen követelmény, hogy össze tudj rakni egy fél órás élő szettet a saját zenédből.

A szakmai zsűri tagjai idén: Biczó Andrea (Budapest Park), Gedeon Andrea (WMMD), Czeglédi Szasza (Akvárium, Bánkitó, Run Over Dogs), Jezerszky Viki (AZVLM, Kolorádó, CSNK), Kersner Máté (Wavy, Telex After, Club Matka,) AKC Misi (OTL), Balizs Kata (Toldi, Kolorádó), Kocsis András (KERET), Csuka Marci (Switch Nollie, Kolorádó), Szalai Anna és Dorozsmai Gergő (L.A. Suzi) valamint a KERET blog szerkesztői, és a Gólya Presszó delegáltjai.

Már elérhető a jelentkezési lap erre a linkre kattintva! A jelentkezési határidő: Február 22, 23:59.

  • A Kikeltető, ahogy a KERET blog is, állami támogatások nélkül működik, ha teheted támogass minket erre kattintva!
  • Ha pedig szeretnétek együttműködni, nyereményt felajánlani a zenekaroknak, vagy bármilyen egyéb formában kollabolni a Kikeltetővel, bátran dobjatok egy e-mailt az andras@keretblog.hu címre!