Járda hullámlovasok Pécsről

Cikk

november 11, 2016

keretblog.hu

233

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A nemrég felbukkant Grizzly Vibrations egy Pécsi szörf-rock trió, akikről az ég világon semmit nem tudni a nevükön (Matthew, Ben és Greg, már ha szabad hinni a facebook oldaluknak) és a műfajukon kívül, viszont most sikerült egy nagyon patent új dallal jelentkezniük!

A ‘Girl On The Waves‘ az első számukkal ellentétben egy teljesen instrumentális track lett, ami szétdelayezett gitárszólóktól, a hirtelen kiállásoktól és a repetitív ritmusgitáról teljesen elszállósra sikeredett.

Ha tetszik a szám és/vagy neked is annyira bassza a csőröd hogy kikből áll ez az egyelőre teljesen arctalan banda,mint az enyémet, akkor szerencséd van, mert November 18-án a szintén szörfzenés Skreemersel karöltve fognak fellépni a Nappaliban. Garantáltan nagy szörfbuli lesz.

A koncert facebook eseményét itt tudod megnézni!

PLAYLISTEK