Karcos hullámok

Cikk

szeptember 14, 2016

Énekes András Előd

265

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Új dal érkezett az Isle of Mantől, hegyezzük fülünket közösen a Wave című szerzeményre.

Matos Gergő egymaga az Isle of Man, de épp az új számokkal kapcsolatban jegyezte meg, hogy már nem csak egyedül dolgozik, hanem Peller Viktor (dobok) és Markó Luca (ének) is besegített neki.

A Wave tehát az előfutára egy hamarosan megjelenő két részes albumnak, de állítólag ez a dal lett hangzásában a legjobban körülhatárolható, ezért is került fel a netre hamarabb.

A pszichedelikus, helyenként stoner beütésű single mindenesetre izgalmas bő három percet kínál, ha legalább ilyen jól összerakott albummal jelentkeznek ősszel, fontos hallgatnivalója lesz a színtért kedvelőknek.

PLAYLISTEK