Instázz a Szigeten a #keretblog hashtaggel!

Cikk

augusztus 12, 2014

Kocsis András

206

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A home screen első oldalán van az Instagram ikon? Koncerteken pár kép erejéig előjön belőled a négyzetfotós? Fejből tudod az összes filter nevét? Minden étkezés egy instával kezdődik? Ha az utóbbira igen a válasz, akkor mi már sajnos nem tudunk rajtad segíteni, de ha a többi pont alapján (is) magadra ismertél, te vagy a mi emberünk!

A KERET matricák eddig három generációt éltek meg, a következőn pedig könnyen lehet, hogy a te képed lesz. Fotózz sokat a Sziget fesztiválon, lásd el az Instagramos képeidet a #keretblog hashtaggel is, a legjobb fotók közül pedig kiválasztunk párat, amely a blogunk logója mögött fog díszelegni hétszer hét centi öntapadós felületen.

A kép, vagy képek készítőjét ráadásul – ha elérjük Instagram üzenetben – megajándékozzuk 200 darab matricával!

PLAYLISTEK