Indul a második Kikeltető

Cikk

szeptember 3, 2015

Kocsis András

363

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Örömmel indítjuk útjára immáron második alkalommal a KERET Kikeltetőt, ami egy ugródeszka az ország legfrissebb és legizgalmasabb zenekarainak, zenei produkcióinak.

A KERET legfontosabb feladatának tartja, hogy teret adjon a hazai zenei színtér feltörekvő zenekarainak. Idén is olyan bandák és produkciók jelentkezését várjuk, akiknek még nincs kiadójuk, van viszont valamilyen hangfelvételük (EP, lemez, vagy akár jobb minőségű demó anyag) és készen állnak arra, hogy akár több száz és ezer ember előtt játszanak, de egyelőre még csak az anyukájuk és a barátaik járnak a koncertjeikre.

Az elkövetkezendő pár hónapban folyamatosan osztunk meg további információkat, ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, kövessétek a Kikeltető Facebook oldalt.

Mától lehet jelentkezni szeptember 30-ig október 3-ig, tavalyhoz hasonlóan egy dallal, az alábbi űrlapon keresztül. Hajrá! :)

PLAYLISTEK