Ilyen volt Untitled99 bulija a Kikeltető 2020 első koncertnapján

Cikk

december 13, 2019

Steszkó Zsanett

504

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A hatodik Kikeltető élő fordulóinak első felvonásában az Erkölcsi Mozsdó, Untitled99, Phönix és a Cataflamingo léptek színpadra. Utóbbi zenekar koncertvideóját már bemutattuk, most pedig Untitled99 kísérleti technójában tehettek egy kirándulást, miközben a Dürer középső terme is láthatóan megtelik bulizós lelkekkel.

Plusz bónusz az energikus DJ színpadi mozgása, amit felidézve egy következő partyban biztos mi leszünk a parkett – vagy épp a keverőpult – ördögei.

A Düreres koncertnapokon négy-négy zenekar játszik félórás szetteket, amelyet videóra vesz a KERET stábja. A második fordulóban Thoma Dávid, a Sauropoda Trio, a Quiet Kid & the Speakers és FILO bizonyítottak, a következő esemény december 19-én lesz, ahol fellép majd MA’AM, Nabumorph, a Dupla Eutanázia és az Exotic Girlfriend.

Január 17-én pedig a zsűri és a közönség kedvencei felléphetnek a Trip Hajón, a 2020-as Kikeltető díjátadó záróbuliján!

A videót Komróczki Dia, Major Bálint, Klecska Bertalan, Ballagó Zsolt készítette, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Címkép: Komróczki Dia

PLAYLISTEK