Ilyen volt Nabumorph a Kikeltető színpadán

Cikk

január 10, 2020

Steszkó Zsanett

1131

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!

Nabumorph szettjével zárult a Kikeltető 2020 Düreres előfordulóinak sora, következzék most ő a koncertvideók áradatában.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Az elhangzott szerzemények:

– A Guide for the Goblet Soul
– Our Kingdom
– Pipe O’Mat
– Luminous Mountain
– Olula’s Witchcraft
– Isle of Tanbruwe
– Legacy of the Druids

A Nabumorph Hrencsjár Alex projektje. A srác jelenleg harmadéves a Zeneakadémia elektornikus zenei szakán, ez a projekt pedig egy kitalált karakter, amelyen keresztül különböző zenei ötleteit megvalósíthatja. Leginkább breakcore, dub és sok-sok kísérletezős zajongásból épül fel az a fantáziavilág, amelyben a számok jól elkülönülő epizódokként a nap végén össszeállnak egy kerek egésszé. Szemfülesebbek elcsíphették már a pesti klubokban, vagy a Kolorádón, első lemezét az Exiles adta ki.

A koncertvideót Pencz Roland, Csontos Bence, Klecska Bertalan és Elbert Tamás készítették, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Nemrég lerántottuk a leplet a hatodik Kikeltető záróbulijának fellépőlistájáról is. Kiderült, hogy 17-én színpadra lép Nabumorp is, illetve a Cataflamingo, a Dupla Eutanázia, az Exotic GirlfriendFILO, a Quiet Kid & The Speakers, a Sauropoda TrioUntitled99 és Thoma David is. A bulizásba hagyományosan két korábbi Kikeltetős banda is besegít; idén a Fat & Cute és a Megtűrtek is tiszteletüket teszik majd a TRIP Hajón.

Címkép: Komróczki Dia

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK