Ilyen volt Nabumorph a Kikeltető színpadán

Cikk

január 10, 2020

Steszkó Zsanett

761

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Nabumorph szettjével zárult a Kikeltető 2020 Düreres előfordulóinak sora, következzék most ő a koncertvideók áradatában.

Az elhangzott szerzemények:

– A Guide for the Goblet Soul
– Our Kingdom
– Pipe O’Mat
– Luminous Mountain
– Olula’s Witchcraft
– Isle of Tanbruwe
– Legacy of the Druids

A Nabumorph Hrencsjár Alex projektje. A srác jelenleg harmadéves a Zeneakadémia elektornikus zenei szakán, ez a projekt pedig egy kitalált karakter, amelyen keresztül különböző zenei ötleteit megvalósíthatja. Leginkább breakcore, dub és sok-sok kísérletezős zajongásból épül fel az a fantáziavilág, amelyben a számok jól elkülönülő epizódokként a nap végén össszeállnak egy kerek egésszé. Szemfülesebbek elcsíphették már a pesti klubokban, vagy a Kolorádón, első lemezét az Exiles adta ki.

A koncertvideót Pencz Roland, Csontos Bence, Klecska Bertalan és Elbert Tamás készítették, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Nemrég lerántottuk a leplet a hatodik Kikeltető záróbulijának fellépőlistájáról is. Kiderült, hogy 17-én színpadra lép Nabumorp is, illetve a Cataflamingo, a Dupla Eutanázia, az Exotic GirlfriendFILO, a Quiet Kid & The Speakers, a Sauropoda TrioUntitled99 és Thoma David is. A bulizásba hagyományosan két korábbi Kikeltetős banda is besegít; idén a Fat & Cute és a Megtűrtek is tiszteletüket teszik majd a TRIP Hajón.

Címkép: Komróczki Dia

PLAYLISTEK