Ilyen volt Bongor a Kikeltető színpadán
november 19, 2018

Újabb Kikeltetős videóadagnak örülhetünk: nyugodalmas hétfő esték szemtelen felkavarására tökéletes program Bongor, aka Berta Csongor rendhagyó „szerepvers-elbeszélő” első körös fellépésének visszanézése, akár dalonként is. 

Íme még néhány előzetes zsűrivélemény, hogy megjöjjön az étvágyatok:

Egyszerre utálom és imádom. Az egyik legemlékezetesebb produkció az egész mezőnyben és lelki szemeim előtt már látom, ahogy koncertről koncertre exponenciálisan nő a közönsége, és a végén mindenki megőrül. Belehallgattam egyébként a többi dalba is, és mindegyikben van valamilyen teljesen valószerűtlen, indokolatlan zenei megoldás, nagyon érdekel, ez hogy áll össze egy koncertté. De azt hiszem, őrült egy bulika lesz.

– Biczó Andi

Persze, most nagyon felkapott lett a hipháp, meg a reppelés, és elég nagy számban dőlnek a friss előadók ebből a szcénából, de ez valahol mégis sokkal érdekesebb, mint bármi, amit mostanában hallottam. Tetszik ez a népies beütés is. Hajrá!

– Kirschner Petra

Fu, sokszori hallgatás után sem tudom, merre billen a mérleg nyelve nálam. egyszer azt érzem, hogy nagyon érdekel és tetszik, mert ilyet még talán nem is hallottam, máskor meg kicsit cikinek érzem, mert talán mégis hallottam hasonló motívumokat mondjuk a Balkan Fanatiktól amivel engem a világból ki lehet kergetni. De ez sokkal sokkal érdekesebb és több annál, nagyon várom, hogy eldönthessem ezt magamban a koncerten. Viszont borító 5-ös!

– Czeglédi Szasza