Ilyen volt a Kikeltető Második Elődöntő

Cikk

november 15, 2015

Komróczki Dia

205

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Újabb négy zenekar lépett fel a Kikeltető idei mezőnyéből, a helyszín ezúttal a G3 Klub volt, a merítés pedig gitárcentrikus – a csíkszeredai blues-os surf-punk The Nobody Elses, a kézműves sztóner-rock No Eves, a pécsi beat-grunge The Beans, valamint pszichedelikus rock Meteo. (Mindegyikről írtunk már korábban, kattintsatok a nevekre!) Utóbbi itt debütált élőben, de a hónap végén már a Middlemist Red előtt lép fel a Dürerben.

Ha lemaradtatok, vagy nem volt elég, gyertek el a Kikeltető döntőjére, ahol az ország legjobb friss zenekarai lépnek fel.

Fotósunk, Komróczki Dia ezúttal is végigfotózta az eseményeket, az ő képei következnek.

PLAYLISTEK