Imádjuk együtt a II. Kolorádó utómoziját!

Cikk

december 21, 2017

Énekes András Előd

425

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

A budai hegyek között idén másodjára rendezték meg a Kolorádó Fesztivált, az ország egyik legfrissebb, nemzetközi trendekre talán legérzékenyebb zeneünnepét. Az első nap line-upját ráadásul a KERET blog szállította, szóval különösen közel állt a szívünkhöz a június eleji fesztivál, melynek aftermovie-jára eddig kellett várni. Ugyan egy tipikus, drónnal felvett nagytotállal indít a két és fél perces videó, egyáltalán nem közhelyes képekkel találkozunk a továbbiakban.

A zenéért tegyük össze két kezünket és köszönjük meg a Deep Glaze-nek (a szám címe az új albumról a ‘Shadow’), jövőre pedig megint találkozunk Nagykovácsi határában.

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK