zKhbsZVx-c8
Így igázta le a Svájc2 a Kikeltető színpadát!
december 3, 2018

Hétindító energiatöltetnek nézd vissza, miként foglalta el eme rendhagyó duó a Dürer kert középső termét a második koncertnapunkon. Ezek az őrült fazonok Svájc2-ből jöttek, a nevük Fidel Viktro és Krisz Jong Il, céljuk a totális világuralom. Ha ezek után még szükség van bármire: nosztalgikus gitárdallamok, ötvözve dühös és aktuális üzenettel.

A zsűri látszólag behódolt a friss hatalomnak:

Szívmelengetően nosztalgikus érzésekkel tölt el, mintha megint gimisek lennénk és az osztálytársunk garázsbandájának legújabb gyerekszobában felvett EP-jét hallgatnánk. Csiszolatlan gyémánt!

– Kirschner Petra

Getting Drowned című számot kimondottan élveztem, király a refrén! kicsit több izgalom nem ártana a számoknak, de nem érdekel mert a svájc cváj diktátorai koncepció rajongója lettem, várom, hogy lássam élőben.

– Czeglédi Szasza

Régen az ilyesmire írták azt, hogy “olyan filmzenés hangulatú” dal, pedig inkább csak valami nagyon préris/americanás feeling szólal meg benne, ami innét Budapestről már alapból egzotikusnak tűnhet. Ami fontosabb, hogy nemcsak a hangzás tetszik, de maga a dal is, több ilyet!

– Inkei Bence

Nehéz ezt a számot anélkül értékelni, hogy szóba jöjjön a Dinosaur Jr, de tök mindegy, mert ez a szám él, mozog, működik. Egy perc alatt megszerettem, hajrá diktátorok és azért én elég komolyan gondolkodnék a trióvá bővülésben a helyükben.

– Sallai Laci