Idén is keresi a Telekom Electronic Beats a legforróbb trekkeket a Szelektoron!
február 2, 2024

Indul a tavaszi tehetségkutató szezon, a barátaink a Telekom Electronic Beats-nél már ki is lőtték a Szelektor idei kiadását! Az elmúlt két alkalomhoz hasonlóan ezúttal is három zenei kategóriában keresik a legfrissebb trekkeket, de idén először rövid videós tartalmakat is vár a zsűri.

Kezdjünk a zsűri bemutatásával:

A pop-blokk zsűrijei Дeva, Kun Bálint a Carson Comából és Miller Dávid lesznek. Aki klubosabb zenékben utazik, annak Sobek, Technokool és Sikztah tetszését kell majd elnyerniük. Az XPERI kategóriában Iamyank, Emcsi és Kolbenheyer Erik lesznek a megmondóemberek. A videós kategóriát az INOTA Fesztivál fényművészeti és vizuális programjának kurátora, Besnyő Dániel és Vermes Orsolya, a Klipszemle alapítója és főszervezője fogja értékelni.

A jelentkezőket február 29-ig (szökőév!) várják a szervezők, két éve megütötték a 900-at, és olyan előadóknak jelentek meg már zenéi a válogatáson, mint a Flanger Kids, OIEE, granato, a Passive Collider, ONAKOM vagy az Agavoid.

A legjobb munkák egy csomó nyereményre is szert tehetnek majd, például egy Macbook Pro, egyszeri pénzdíjazás – ezt mindenki megkapja, aki szerepel valamelyik lemezen -, fellépési lehetőség stílustól függően a Sziget, a Kolorádó vagy az INOTA Fesztiválon, vásárlási utalvány a ChromaSound jóvoltából, egy számotokra kedves zenei blog tehetségkutatójára való egyenesági továbbjutás az általuk választott előadónak, HOTS mentoring session, Artisjus különdíj – Részvételi lehetőség a 2024-es Artisjus Songwriting Campen, illetve egy teljes évre szóló díjmentes terjesztés a WMMD jóvoltából, amihez egyszeri ingyenes tanácsadás is jár az előadói digitális jelenlét optimalizálásáról.

Mégis a legnagyobb kérdés:

Megtalálják idén az új Melankólia Clubot?

  • Reméljük igen. Jelentkezzetek a Szelektorba!