HETI BONTÁS / RAKÉTA SPECIÁL / MÁJ 30 – JÚN 5

Heti Bontás

május 29, 2016

Kocsis András

217

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Idén más időpontban, május végén és június legelején lesz a Rakéta fesztivál, amely ezúttal is minden nap más helyszínen vándorolva mutat be ígéretesebbnél igéretesebb zenekarokat. Idén először a legtöbb programhelyszínen belépőt kell majd fizetni, ráadásul van, hogy egy esemény leírásában más fellépők szerepelnek, mint az esemény cover képén, de mi azért megpróbáltunk összeszedni pár fellépőt, akiket nagyon várunk. Persze érdemes elnézni az összes eseményre, hiszen a merítés idén is elég mély és nagyon szuper kis zenekarokat lehet találni, ha az ember elég kitartóan figyel.

A fesztiválszezonban a Heti Bontás a legjobb budapesti események mellett egy-egy kiemelt fesztivállal is foglalkozik majd, hogy mindig tudjátok, mikor, hova érdemes menni.

Rakéta fesztivál

Minden más

PLAYLISTEK