Menu

Már javában tart eheti kiemelt programunk, az UH Fest, amely Budapest különböző pontjain várja különlegesebbnél különlegesebb előadókkal a közönséget. Az október 8-ig tartó fesztiválon külföldi és hazai művészekkel is találkozhattok, többek között a Trafóban,  a Gólyában vagy az Artusban. De természetesen ezen kívül is van miből válogatni a héten…

Hétköznap

  • OKT 2 – A Pontoon még egy utolsó utáni kültéri Monday Session-re invitál titeket a jó időre való tekintettel. Ne hagyjátok hát ki az őszi kabátos jazzelést a Duna-parton.
  • OKT 3 – Kedden a Kék Ló igazi kuriózummal készül: a The Return of the Blackened Hands of Doom nevű kéttagú formáció stílusokon átívelő koncertje biztosan az este legkülönlegesebb programját szolgáltatja.
  • OKT 4 – A Toldi mozi a szerda estét az experimentális pop-nak szenteli: este 11-től a Kloggs lép színpadra, majd őket követi éjféltől az Agavoid. Beugró: 600 HUF.
  • OKT 5 – Az A38 ad otthont a tavaly ősszel berobbant – és azóta is töretlen sikernek örvendő – angol énekes-dalszerző, Chelou hazai bemutatkozó koncertjének, amely minden bizonnyal az őszi szezon egyik legkülönlegesebb eseménye lesz. Elővétel: 1900 HUF. Helyszínen: 2500 HUF.
  • OKT 5 – Ha viszont mégis egy nyugisabb estére vágytok, irány a Toldi mozi, ahol Bergmann Péter zenei projektje, a We Plants Are Happy Plants röpít titeket mindenféle alternatív valóságba.
  • OKT 5 – A csütörtök este még egy szakmai programot is tartogat: első ízben kerül megrendezésre a Rekesztő kerekasztal-beszélgetése a Hunnia Bisztróban. A Cseh Tamás Programot kiveséző, a program kapcsán felmerült érvek és ellenérvek megvitatását kitűző esten szerző- és szerkesztőtársunk, Énekes András Előd is tiszteletét teszi. Ha érdeklődsz a magyar kultúrpolitika iránt, esetleg tervezed, hogy részt veszel a programban, vagy éppen már benne is vagy, mindenképpen látogass el a beszélgetésre.

Hétvége

  • OKT 6 – Ha hétvégét egy lazább bulival szeretnéd kezdeni, téged vár a Bem mozi, ahol akusztikus minikoncerttel és közös lemezhallgatással ünnepli első nagylemezének megjelenését az Idegen zenekar.
  • OKT 7 – Eklektikus szombat estére számíthatunk a Gólyától, az estet a The Best Bad Trip kezdi, szokásukhoz híven a kísérleti jazz vonalát felvonultatva, majd utánuk következik levezetésként Galactic Jackson dj szettje.
  • OKT 8 – Egy izgalmas összművészeti kezdeményezés keretében a Kisüzem némafilmekkel készül a vasárnap estére, de nem akárhogyan: a képkockák zenei aláfestését Nóvé Soma és Krizbai Domokos alkalmi formációja szolgáltatja.

 

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek