Lemezbemutatók, könnyed house és brit veretés a héten

Két olyan projekt is bemutatásra kerül a héten, amivel a blogon is foglalkoztunk, de érkezik egy brit basszusfenegyerek és egy ismerős arc is a városba.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Corneus

Február 20., Manyi

A tavalyi Kikeltetőben (aminek ide felvonására itt tudtok jelentkezni) került fel a shortlistre a gimis barátokból alakult alterduó, a Corneus. Nemrég kiadták első EP-jüket, amivel a blogon is foglalkozunk, most pedig a Manyi színpadán mutatják be azt!

Adis is OK

Február 21., Központ

Szerda esti laza hauzolás, beleári liftzenék és koccintós dobok a SANTSAT sorozatot szervező Adis is OK-tól a Központban.

FRANKO

Február 23., Turbina

Pénteken a Turbinában mutatja be friss, magyar nyelvű raplemezét a WAVY-s FRANKO, akivel a megjelenéskor egy interjút is készítettünk.

Selecta pres.: Zero

Február 24., Toldi

A UK Garage bulikat szervező Selecta most a basszus zenében otthonosan mozgó ZERO-t hozza el a Toldi pultjába, szokásos hazai supporttal.

Bláz

Február 23., Gólya

Queer buli a Gólyában egy párizsi b2b vezetésével, mellettük olyan hazai supportal mint a KERET színpadokról ismerős dj fazsy és BBQBOB, aki néha a KERET rádión is mixelget. Farsangi szettben olcsóbb a bejutás!