Menu

Nem telik el hét fesztivál nélkül – ráadásul abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy rögtön három is lesz: a kalandvágyóknak tökéletes opció a Vértesszőlősön idén másodjára megrendelkezésre kerülő, lélektisztításra tökéletes Ubikfarm, vagy a Double Rise 2018 varázslata, melynek az erdélyi Torockó ad otthont. A keménymagnak pedig irány a nemzetközi fellépőkben bővelkedő soproni Volt Fesztivál! Ha nem szeretnél kimozdulni a komfortzónádból, akkor se aggódj – lesz tóparti techno, kulináris különlegességek és pizsiparty!

HÉTKÖZNAP

JÚN 26 – JÚL 1 – AZ IDEI VOLT FESZTIVÁL LINEUP NOSZTALGIKUSRA SIKEREDETT, OLYAN VISSZATÉRŐKKEL, MINT AZ IRON MAIDEN, A DEPECHE MODE VAGY A LIMP BIZKIT, DE OTT LESZNEK SOPRONBAN HAZAI KEDVENCEINK, KÖZTÜK A 30Y, A QUIMBY, VALAMINT AZ IVAN & THE PARAZOL IS.

JÚN 27 – A HÍR IGAZ: 32 ÉV UTÁN BEZÁR A KULTIKUS WICHMANN – VEGYÉL MÉLTÓ BÚCSÚT A KLUBTÓL SZERDA ESTE, AHOL LESZ ÖRÖM, SZOMORÚSÁG, SZÉP EMLÉKEK ÉS EGY GITÁR.

JÚN 27 – 30 – HAZAI ÉS ERDÉLYI ZENEKAROK SZÍNE-JAVA A SZÉKELYKŐ LÁBÁNÁL! MIDDLEMIST RED, DOPE CALYPSO, BOHEMIAN BETYARS, ÉS MÉG SOKAN MÁSOK.

JÚN 28 – A CROSSOVER MŰFAJ NAGYMESTEREI, A MÁLTAI TRIBALI LEMEZBEMUTATÓ KONCERTET TART A DÜRERBEN, A SZINTÉN KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSOKKAL VARIÁLÓ DAWHY TÁRSASÁGÁBAN.

JÚN 28-JÚL 1 – AZ ORÁKULUM ÚJRA MEGSZÓLAL: EKLEKTIKUS KALAND VÁR TÉGED A II. UBIKFARMON – TISZTÍTSD MEG A LELKED ÉS VÁLJ EGGYÉ A TERMÉSZETTEL KEDVENCEID TÁRSASÁGÁBAN – OTT LESZ TÖBBEK KÖZÖTT A BOHEMIAN BETYARS, A CSAKNEKEDKISLÁNY, A FAT & CUTE, A WAVE TWINS, VALAMINT A BOZO. A KONCERTEK MELLETT SZÁMOS OFF-PROGRAM VÁRJA A ZARÁNDOKOKAT.

JÚN 28SCHPONTAN BY MÖRK: A NEVÉBEN MINDEN BENNE VAN – IMPRO A DUNAPARTON, PILLANATNYI BENYOMÁSOKRA ALAPOZVA, KÖZÖNSÉGET BEVONVA.

HÉTVÉGE

JÚN 29 – A PAGANISTA KIGYÓISTEN JÓVOLTÁBÓL MEGALAKULT TITOKZATOSTELEPESEK FÉLREFOGOTT HANGJAI ÉS ELBORULT RITMUSAI A BARLANGBAN.

JÚN 29 – TÁMOGATÓI BULI! LEMURIAN FOLK SONGS, TPSRPRT, PISS CRYSTALS ÉS DEHIDRATÁLT FEJEK KONCERTEK MEGTEKINTÉSE MELLETT TÁMOGATHATOD AZ AURÓRA TECHNIKAI FELSZERELTSÉGÉT!

JÚN 29TDS X DEEPIN’ SESSION X LOST MINUTE – REGGELIG TARTÓ ELEKTRONIKUS MULATSÁG A VALYO KIKÖTŐBEN.

JÚN 29 – BUDAPEST SÖTÉT ZUGAIBÓL LESELKEDŐ DJ SZETTEK, PODCASTOK ÉS LIVE STREAMEK EXPERIMENTÁLIS HANGKÉPEKKEL ÉS BORONGÓS VIZUÁLOKKAL OPERÁLVA, TÖMÉNY ELEKTRONIKUS ZENEI TAPAPZATON – EZ A RAVEU #3 w/ CALMAN, AGA2L & MANKIND, EZÚTTAL A FÉSZEKBEN.

JÚN 29 – TENGERPARTI HANGULAT A BEATBEN: BEACH ON THE BRAT – A POPTÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB NYÁRI SLÁGEREI SZÓLNAK EGÉSZ ÉJJEL, RÁADÁSUL FÜRDŐRUHÁBAN INGYENES!.

JÚN 29 – SZINTÉN EZEN AZ ESTÉN: DOPE CALYPSO SELECTORS A KLINIKÁBAN –  AZ ÉJSZAKA FOLYAMÁN TONYO ÉS LACI PÖRGETIK A JOBBNÁL JOBB TREKKEKET.

JÚN 30POOL&LIVE – HOGY ELVISELHETŐBB LEGYEN A NYÁRI HŐSÉG, A VITUKI STRAND 2 SZÍNPADDAL KÉSZÜL ENYHÍTENI A FORRÓSÁGOT: DOPE CALYPSO / GUSTAVE TIGER / KRÚBI / PANEL SURFERS / BLACK FLAMINGO, VALAMINT SZÁMOS DJ GONDOSKODIK A HANGULATRÓL.

JÚN 30STANISLOVE: BARÁTI DJ-ZÉS A LUMENBEN, SZÍNES KOKTÉLOK TÁRSASÁGÁBAN.

JÚN 30 – HA MÉG NEM HÍVTAK MEG PIZSIPARTYBA, HOL MÁSHOL TARTANÁD AZ ELSŐT, MINT A VITTULÁBAN: KELLÉKEK BIZTOSÍTVA – BRAVO MAGAZIN, ÁGYNEMŰ, MTV SLÁGEREK A HÁTTÉRBEN – DRESSCODE: SZIGORÚAN PIZSAMÁBAN.

 

 

 

 

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek