HETI BONTÁS / JÚL 9 – JÚL 15

Cikk

július 11, 2018

Pintér Virág

389

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!

Július második hete ismét egyértelműen a fesztiválokról fog szólni, kiemelt programunk is a Bánkitóra assziociál a KERET Házzal, de természetesen a fővárosban is rengeteg izgalmas program lesz a kiszakadásra nem vágyóknak!

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Hétköznap

JÚL 10 – 16 – Kedden kezdődik az ország egyik legismertebb középméretű fesztiválja, az EFOTT, ahol egy fedél alatt láthatod Szabó Benedekéket, az Ivan & the Parazolt, a Volbeatet, Jesse J-t és még nagyon sok mindent, nagyon sok stílusból…

JÚL 11 – 15 – Ma kezdődik a Bánkitó Fesztivál, ami minden évben az egyik legjobb nyári programot hozza a fővárosi betondzsungelből kiszakadva. Színházi és kult. programok mellett természetesen a zenei vonal a legerősebb: Suuns, Acid Arab, Shigeto, Dope Calyso, Tpsrprt, Analog BalatonDeep Glaze, Platon Karataev és még rengeteg szívünköz közeli fellépő gyűlik össze a következő négy napban.

JÚL 11 – Kiemelt programunk természetesen a Bánkitó-i KERET Ház, ahol a legjobb buli van minden évben. A KERET Dj szett mellett Dope Calypso DJ szett, Velocity Girl, Ábel Telenkó, Vedat Akdag, Adis Abbé, Bettina Nem, Donny Sunshine + The Ball + Friends, phenom’enon magazin DJ setFerkoAlpáré, HuskyJoe, DJ Horváth Bence és a Kutyák, Marci Csörgő, Meat2Bone, PÉNZ, Thightskiller és a We Wanna Be Forgotten is velünk lesznek. Akik nem csak a hajnali órákban élveznék a társaságunkat azoknak napközben többek között felvarró készítő workshop és DJ workshop is lesz LAU-val. Gyertek!

JÚL 11Budapest in the dark a Valyo Kikötőben. Pszicedelikus, minimal és techno hangok a sötét belvárosi folyóparton.

JÚL 12 – Dallamos grunge, rock és lehelletnyi punk a Perfect Pill és Jackies Gun játékában, az A38-on.

JÚL 12 – A berlini székhelyű Tom Select és a tel-avivi származású DOT mérik össze erejüket a Valyo Kikötőben.

JÚL 12 – Csütörtökön Babé Sila ad érzelmes R&B estet a Pontoon.

Hétvége

JÚL 13 – Az undergroundon belül is az ismertebb réteghez tartozó Tesnake ismét a dunaparti Pontoonra hozza el 80s house és funk lábpörgetős szettjét.

JÚL 13 – Idén 10 éves születésnapját ünnepli a Dürer Kert, ennek örömére szülinapi bulisorozat veszi kezdetét, ezen a héten például egy AKPH + Slow Village-estén dobhatjuk a konfettit és koccinthatunk rájuk.

JÚL 13 Francia buli a bitóban, viens avec moi á Beat on the Brat?

JÚL 13 – Punk-techno, azaz Chliché Bodies és Tigerhead a Larmben Berlin legfeltörekvőbb kiadója, a Killekill jóvoltából.

JÚL 14 – Szombatra tevődik a hét legjobb eletronikus bulija, ami nem más mint a már jól ismert LavaLava csapat újabb gyöngyszeme. Az A38 tetőteraszán koccinthatunk egyik legtehetségesebb hazai DJ-nk, Tolo 30. születésnapja alkamából.

JÚL 14 – Akinek még ez is kevés elektronika lenne egy napra annak a Larm siethet segítségére. MIIIA, Sonderzug és Crime a lemezjátszók mögött.

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK