HETI BONTÁS / JÚL 2 – 7

Heti Bontás

július 2, 2019

Vargha Zsolt

229

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Túl vagyunk 2019 első felén – a másodikat rögtön egy eklektikus zenei héttel indítjuk, ahol mindenki megtalálja a fogára valót: a Carson Coma kihirdeti függetlenségét két hotdog között, a Dope Calypso meghódítja a Szabadság hidat, szürrealizálódunk a II. Azure Reformművészeti Találkozón.

Fontos közlemény: hétfőtől elindult az évről évre egyre népszerűbb kezdeményezés, a Műanyagmentes Július.  A cél, hogy visszaszorítsuk és minimálisra csökkentsük az egyszer használatos műanyag eszközök vásárlását. Becslések szerint az évente megtermelt műanyag közel fele egyszer használatos, amit miután kidobunk még évszázadokig szennyezi a bolygót. Vigyél magaddal saját szatyrot (vagy nagyon trendi KERET blogos totebaget), buliban használj repoharat (legjobb, ha viszed a sajátodat!) – ennyivel tartozunk magunknak és a bolygónak.

Hétköznap

Hétvége

PLAYLISTEK