Menu

A nyár eddigi menetéhez hasonlóan továbbra sem kizárólag Pest belvárosára fog fókuszálni a figyelmünk, hiszen a legmelegebb évszak kellős közepén is tombolni fog a fesztiválszezon, például a Bass Camp Orfű, a Campus, a Művészetek Völgye, vagy a Nyitás fesztivállal.

Hétköznap

  • Júl 17 – Hétfő este ha valahova, akkor a Duna-partra érdemes vetni figyelő szemünket, hiszen nem akármilyen line-uppal készül a Monday Session: felkészül a Makrohang és a Berriloom.
  • Júl 19 – A csodás hangú amerikai dalszerző-énekes, Mimi Gilbert európai turnéján a Gólyába is benéz, és ha már erre járt, felkérte Barkóczi Noémit, hogy legyen ő az egyszemélyes előzenekara. Olvadozzunk együtt 0 forintért!
  • Júl 19-22 – Mindeközben Orfűn kezdetét veszi egy négynapos elektronikus zenei őrület számos nyugat-európai dj-vel a fronton. A Bass Camp Orfűn a legigényesebb drum and bass, dubstep, jungle, és grime zenék fognak szólni nulla huszonnégyben.
  • Júl 19-23 – Az ország keleti felében is beindul a buli a debreceni Campus fesztivállal, ahol az eddiginél sokk több alternatív magyar fellépő fog a húrok közé csapni, mint például a Deep Glaze, vagy a Platon Karataev, de a Jazzaj is képviselteti magát számos izgalmas koprodukcióval. Részletek a linkben.
  • Júl 20 – Ha már jazz, akkor csütörtökön a Gólyába is érdemes elnézni a Porteleki-Czitrom duó aktuális csörtéjére.
  • Júl 20-22 – A politikai/közéleti töltettel összerakott Nyitás Fesztivál egy érdekes próbálkozás a Momentum Mozgalom részéről, ahol nappal kerekasztal-beszélgetésen vehettek részt az új generációt érintő fontos témákról, este pedig Ivan & The Parazolra, Franpira, The Matterre, vagy épp Sör és Fűre is csapathatjátok, ha túlélitek a Welhello koncertjét.

Hétvége

  • Júl 21 – A kultikus Csókolom együttes megújult felállásban fog fellépni az Ellátóban.
  • Júl 21 – Ötven éve történt a híres Summer of Love, a hippimozgalmak katalizátora, így ebben a szellemben fognak pörögni a lemezek a Bitóban.
  • Júl 21-30 – Pénteken kezdődik a nyár legeklektikusabb fesztiválja, a tíz napon át tartó „összeművészeti kiállítás”, a Művészetek Völgye Kapolcson, és vonzáskörzetében. Szombaton rögtön találkozhatnánk a Kőbánya udvaron a Middlemist Red koncertjén
  • Júl 22 – Tarka glitch a szürke városban, vagyis psychedelic tropical karnevál a Kék Lóban, DJ Shubba Negra vezénylésével.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek