Menu

A hétköznapok ugyan nem lesznek valami sűrűek január utolsó napjaiban, de a februárt frissen, egy fesztivállal a naptáratokban kezdhetitek a hétvégén, nem kisebb eseménnyel, mint a 0. UbikEklektikkel, de persze rejteget ezen kívül még mást is a péntek-szombat esti forgatag.

Hétköznap

  • JAN 29 – Hétfőn este vár titeket a Brody Club, ahol egy open jam keretében a lengyel Eric Shoves Them In His Pockets zenél. Ha a laza és meglepően fülbemászó indie zene önmagában nem lenne elég, a programsorozat különlegessége, hogy bárki beszállhat az este folyamán a hangszerével egy kis jamre a banda mellé, szóval vigyétek bátran a  gitárotokat, az ukuleléteket vagy éppen a kedvenc rumbatökötöket, és játsszatok együtt a srácokkal kifulladásig.
  • JAN 29 – A hétfő este nem telik csöndesen a Központban sem, ahol a Tape Delay két tagja, Szőke Zoltán és Háló Gergő adnak akusztikus koncertet.
  • JAN 30 – A Kuplungban folytatódik az akusztik-vonulat, Nóvé Soma ad önálló koncertet, a megszokott minőségben. Kapunyitás 19:00-kor.
  • FEB 1 – Csütörtökön a Toldiban debütál élőben az ukrán származású Gorbunov Dimitri és pszichedelikus pop-ban utazó zenekara, akik különleges vendégeket is maguk mellé vesznek az eseményen. Belépő: 1000 HUF

Hétvége

  • FEB 2-4 – Pénteken indul eheti kiemelt eseményünk, a 0. UbikEklektik a Képzőművészeti Egyetem Epreskertjében. Az egész hétvégén át tartó összművészeti fesztiválon különleges környezetbe ágyazva meghallgathatjátok többek között az Analog Balaton koncertjét, Csaknekedkislányék pedig akusztikus felállással készülnek az eseményre. A látogatás mellesleg előzetes regisztráció esetén ingyenes!
  • FEB 2 – A Kuplungban az idei Kikeltető győztese, Krúbi tart koncertet. Kapunyitás 19:00-tól, beugró 1000 HUF.
  • FEB 2 – Ugyancsak pénteken egyszemélyes koncertet ad az Instantban Egyedi Péter, akinek repertoárjába nem csak klasszikus Óriás-dalok férnek bele, de jó pár saját szerzemény és feldolgozás is el fog hangozni az esten. Érdemes elcsípni Peti szerzői estjét, hiszen az Óriás tavaszi turnéja közben nemigen lesz lehetőség ilyen bensőséges közegben meghallgatni a dalait. Beugró: 1400 HUF
  • FEB 2 – Ha mindez nem lenne elég péntek estére, még mindig ott lesz a Fat & Cute koncertje a Lumenben, amennyiben garázsrockra vágyik a fületek.
  • FEB 3 – Szombaton afféle levezetésként pedig nézzetek be egy kis jazzre: a Grencsó Kollektíva által kerül terítékre némi fúvós-zongorás szabadzene a Lumenben. Beugró: 1200 HUF

 

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek