HETI BONTÁS / FEB 11–17

Heti Bontás

február 11, 2019

Vargha Zsolt

292

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ez a hét a szerelem jegyében telik. Mielőtt magányomban összekönnyezném (és egyéb) a billentyűzetet, át is adnám a szót az összetört szívek alfa és omegáinak, a szerelem doktoroknak, a Romantisch Gigantisch DJ-művészeti társulatának:

“Februárban mindenki kedvtelen és depressziós, de legalább a hónap közepén egy napra el kell hinned, hogy te boldog vagy és szerelmes? Unod már azt, akinek a szájszagára vagy a hideg lábára minden nap rosszkedvűen kell felébredned? Vess véget ennek a szenvedésnek és vidd el szakítani a Toldiba, ahol akár dalban is elmondhatod neki, hogy mit érzel igazán. Verd bele az utolsó szöget haldokló kapcsolatotok rozzant koporsójába és Szakíts Dalban a Toldiban.” – a Romantisch Gigantisch csapata.

Hétköznap

Hétvége

PLAYLISTEK