Lemezhallgatás, egyetemi elektronika és friss magyar zenekarok a hétre

Sűrű hét lesz, hazai és külföldi frontról is lesz miből válogatni.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Bohemian Betyars

December 12., Müpa

Júniusban lett volna a Bohemian Müpás koncertje, akkor elmaradt, most viszont pótolják és elhozzák folk-punk energiáikat a színpadra.

Albumhallgatás: Aphex Twin – Syro

December 13., Gólya

A legendás elektronikus zenész hatodik stúdiólemezét hallgathatjuk közösen a Gólyában. Pont ilyesmikre vannak kitalálva a szerda esték!

Selecta 2nd Birthday Bash

December 14., Toldi

Két éves szülinapját ünnepli a UK Garage bulikat szervező Selecta, ahol a rezindesnek mellett a brit Oldboy zenél majd, hazai vonalról a WAVY-s Blaize, a KamaRave színeiben utazó Meduzah és molni fogja szupportálni az estét.

143°

December 15., Gólya

Titokzatos eseménnyel érkezik a pécsi elektronikus zenei médiaművész szakos hallgatók csoportja a Gólyába, ahol bemutatják éppen aktuális alkotásaikat live szettekkel és home made vizuálokkal.

Majré

December 16., Turbina Kulturális Központ

Szűkkörű karácsonyi koncertet tart Majré, akivel már a blogon is többször foglalkoztunk, az első EP-jéről itt írtunk bővebben.

CRIME

December 16., Turbina Kulturális Központ

A CRIME továbbra is rendszeresen hoz izgalmas nemzetközi fellépőket, ilyen lesz most a német DJ MELL G, akinek a gyors electro és a fémes techno keveredik hangzásában. Hazai oldalról CRIME, Hexcode és a Kikeltetős Sophie M hybrid live szettje tartja majd forrón a levegőt.

Mirador

December 17., Központ

A nemrég alakult pécsi pszichedelikus-népzenei zenekar első megjelenésével a blogon is foglalkoztunk, most pedig utazni sem kell a koncertjükért.