Három új csillogós treki kapható mától falmi jungle patikájában
augusztus 2, 2024

Egy jungle mesterhármassal kezdődik az augusztus a Kereten, nálunk jelenik meg falmi új kislemeze, a jungle patika. A háromszámos EP a PÉNZ crew kiadóján keresztül droppolt ma reggel, és falmi első hosszabb megjelenése 2019 óta.

A kislemez első trekkje már pár hónapja hallgatható, hiszen a Selyem felkerült az idei Szelektor CLUB válogatására is. A most megjelenő két új dal hasonló esztétikát képvisel, mint a Selyem: csillogós jungle, gyógyszeripari sample-ökkel. A zenéről nemlétező, vagy legalábbis általam nem játszott Nintendo64 játékok jutnak eszembe, 80-as évekbeli magyar ismeretterjesztő filmekkel keresztezve.

A három dal mind megszokott jungle alapokkal rendelkezik, de mindegyik remek dallamokat, szintiket, zongorát kapott a tetejére. Amúgy közben rájöttem, hogy igazán a Neon White nevű játék zenéjére emlékeztet, amit a Machine Girl készített.

A borító Görcz Andrea és falmi munkája, Andi készítette a cégért körbefonó kígyót, a release pedig a PÉNZ-nek köszönhető ahogy azt már fentebb írtam. Ha tetszett a zene, csekkoljátok le falmi mémoldalát is, ahol igazán vicces képekkel és videókkal találkozhattok (szerintem).